Skip to content

Whitelines Link - Nytt coolt anteckningsblock

Av Markus Ekegren

Publicerad i Produktivitet, Evernote, Dropbox

Jag har en viss fallenhet för nya, häftiga och tekniska prylar. Detta är kanske inte direkt någon teknisk pryl, men vänta lite så ska jag förklara.

Whitelines Link - Anteckningsblock

Detta anteckningsblock, Whitelines LINK, får dina analoga, nedkluddade anteckningar digitala på ett litet kick. Förutom själva blocket finns det givetvis en app, både till iOS och Android, gratis. Man installerar den på sin smarta telefon och sedan håller man bara telefonen över blocket så att de fyra rutorna i hörnen syns i bild. Appen rätar automatiskt upp bilden, tar bort bakgrunden och delar bilden via e-post, Evernote eller Dropbox.

Väldigt smart och enkelt sätt att backa up och dela dina anteckningar. Perfekt för dig som student, företagare eller för dig som helt enkelt antecknar mycket på papper men ändå vill kunna spara det som ett digitalt anteckningsblock.
Det sparar ju tid att skippa steget där man skriver rent efter ett möte till exempel.

Hela konceptet, Whitelines LINK, erbjuder också klistermärken som du kan klistra upp i hörnen på konferensrummets whiteboardtavla. Vilket gör det ännu lättare att komma ihåg och spara idéer som kommer fram på gemensamma möten etc. Även i denna situation håller du bara din telefon framför dina anteckningar eller skisser, så att alla fyra rutor syns i bild och din anteckning förbättras och sparas digitalt.

Prismässigt så är det lite dyrare än ett vanligt anteckningsblock, men enligt mig helt klart värt det.
Whitelines LINK går att köpa på vilken välsorterad bokhandel som helst och går även att beställa på nätet t.ex. här: Whitelines LINK A5